TUI: Co vše umí tři písmena?

Magazín

Nemohli jste si jich nevšimnout. Ta tři písmena jsou teď, v době, kdy vybíráme dovolené, doslova všude. Cestovní kancelář TUI vstoupila na náš trh v loňském roce a rozhodně tu nechce být za otloukánka.

Kde se vzala cestovní kancelář TUI?

Možná máte také pocit, že k nám spadla z nebe. Pokud vás ale její nabídka zaujala a třeba jste i hledali recenze cestovky TUI, určitě jste přišli na to, že její historie sahá hodně daleko do minulosti. Vlastně skoro celých sto let. Psal se rok 1928, československým prezidentem byl Tomáš Garrigue Masaryk a Hubert a Maria Tigges v Německu založili cestovní kancelář Dr. Tigges-Fahrten.

Že vám to přijde, že to s TUI nemá nic společného? Tak se střihem posuňme do roku 1968, kdy se Dr. Tigges-Fahrten sloučila s dalšími třemi cestovními kancelářemi, čímž vznikla společnost Touristik Union International, tedy zkráceně TUI. A tato společnost v průběhu let rostla a rostla a postupně se stala koncernem, který patří k lídrům na světovém trhu se zájezdy. Jeho dceřiné společnosti přitom pokrývají vše, co si zákazník během dovolené může jen přát.

Co vše pokrývá obří koncern?

O co všechno tedy jde? Začněme už jen tím, jak se do vaší vysněné destinace dostanete. Když si na tui.cz objednáte letecký zájezd, na místo určení vás dopraví jedno ze 130 letadel, které patří jedné z pěti leteckých společností, které pod TUI patří. A nepřišli byste zkrátka, ani pokud byste hledali zážitky přímo na moři. TUI totiž disponuje i flotilou šestnácti výletních lodí.

Takže doletíte na místo a už se těšíte na hotel. Ani v tomto případě neopustíte koncern TUI. Ten totiž provozuje více než čtyři stovky vlastních hotelů, a to v těch nejžádanějších destinacích po celém světě. Nebojte, i v takto širokém portfoliu se zorientujete, vždyť přehlednost nabídky je jednou z věcí, které na CK TUI recenze chválí. Hotely pod hlavičkou TUI jsou proto rozděleny do pěti skupin od menších a takřka rodinných hotelů, až po superluxusní resorty. Vybere si zkrátka každý.

A zážitky z dovolené? I na tu mají dceřinou společností. Jmenuje se TUI Musement a sdružuje poskytovatele výletů a provozovatele zážitkových aktivit ve více než 140 zemích světa. V těch máte k dispozici více než 160 000 možností, jak vaši dovolenou uděláte ještě zajímavější, a to prostřednictvím výletů či vstupenek na zajímavá místa či atrakce.

Co říkají o TUI recenze?

Že to zní možná až příliš dobře? Tak nechte promluvit recenze TUI Czech republic. Ať už důvěřujete diskutujícím na internetových fórech, nebo spíše síle sociálních sítích, můžete se spolehnout, že ti, kdo s TUI vyrazili na dovolenou už v loňském roce, výše uvedená slova potvrzují a vrátili se spokojení.

Nebo možná upřednostňujete články odborníků. I takové recenze TUI CZ na webu najdete. Dlouhé povídání Adély Švédové najdete na webu Světaznalec.cz. V jejím textu dominují pozitiva. Zmiňuje totiž jednu z nejsilnějších stránek evropské jedničky, tedy širokou nabídku zájezdů. Na hory i k moři, first minute i last minute, do klasických destinacích i za exotikou a navíc za výhodné ceny. Slova chvály zazněla i na adresu aplikace MyTUI. Ta je jakousi alternativou telefonické podpory. I když i tu TUI poskytuje nadstandardní a v režimu 24/7, aplikace MyTUI ji možnostmi snad ještě překonává. Objednat zájezd? Zjistit limity zavazadel? Pročíst si průvodce? Kontaktovat cestovní kancelář? Nic z toho není problém.

A jestli máte rádi jednoduchost hvězdičkového hodnocení, určitě vás zaujme recenze cestovní kanceláře TUI na webu testado.cz. Devět z deseti. To je velmi slušný výsledek, co říkáte? Recenzenty tohoto webu zaujal například přehledný web s chytrým filtrováním nabídky, opět mobilní aplikace i zákaznická podpora.

Dovolená s tak velkou společností, navíc orientovanou na zákazníka, jako je TUI, přináší pozitiva, které menší cestovní kanceláře prostě nenabídnou. Nadchne vás široká nabídka zájezdů i všech přidružených služeb, potěší solidní ceny, přehledný web i zákaznická podpora, ať už na on-line chatu, po telefonu nebo prostřednictvím aplikace MyTUI. To potvrzují odborné recenze TUI i zkušenosti těch, kteří již s touto společností na dovolenou vyrazili.

Zdroj foto: Unsplash